Balvi

Fridge Board Shopping List White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29.5 cm
Diepte 0.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Balvi
Merk kleurnaam White
Merk product code 26241
Woonruimte Keuken

Op zoek naar een handige manier om je boodschappenlijstje bij te houden? Dan is de Fridge Board Shopping List perfect voor jou! Dit memobord is speciaal ontworpen voor volwassenen en past perfect in elke keuken. Met een breedte van 29.5 cm, een diepte van 0.6 cm en een hoogte van 42 cm, is dit bord compact en praktisch.

Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, is de Fridge Board Shopping List duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en dit bord is geen uitzondering. Met de kleur wit past het perfect bij elke keukeninrichting.

Met de Fridge Board Shopping List heb je altijd je boodschappenlijstje bij de hand. Of je nu snel iets wilt opschrijven of je lijstje wilt organiseren, dit memobord is de ideale oplossing. Met zijn handige formaat kun je het gemakkelijk aan de koelkast bevestigen, zodat je nooit meer iets vergeet.

Bestel vandaag nog de Fridge Board Shopping List en maak je leven een stukje makkelijker. Met zijn stijlvolle design en praktische functies is dit memobord een must-have voor elke keuken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies