Balvi

Foot Warmer Woof! Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 37 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Materiaal Polyester
Merk Balvi
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 27419
Woonruimte Slaapkamer

Ben je op zoek naar een manier om je voeten warm te houden tijdens de koude wintermaanden? Dan is de Foot Warmer Woof! perfect voor jou! Deze voetenwarmer behoort tot de categorie Voetenwarmers en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Foot Warmer Woof! heeft een breedte van 37 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 30 cm. Hierdoor past hij perfect bij elke slaapkamerinrichting. Gemaakt van hoogwaardig polyester, biedt deze voetenwarmer niet alleen warmte, maar ook comfort.

Het merk achter deze voetenwarmer is Balvi, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. De kleur van deze voetenwarmer is bruin, wat een warme en gezellige uitstraling geeft aan je slaapkamer. Met de productcode 27419 weet je zeker dat je de juiste Foot Warmer Woof! in handen hebt.

Wacht niet langer en geef jezelf het cadeau van warme voeten met de Foot Warmer Woof! van Balvi. Bestel hem vandaag nog en geniet van het ultieme comfort tijdens de koude winterdagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies