Balvi

Door Plate Ladies and Gentlemen Magnetic Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15.5 cm
Diepte 0.2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15.5 cm
Materiaal Metaal
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code RC27141
Woonruimte Badkamer

Deze prachtige deurbordjes voor dames en heren zijn een perfecte toevoeging aan elke badkamer. Met een breedte van 15.5 cm, een diepte van 0.2 cm en een hoogte van 15.5 cm, passen ze gemakkelijk op elke deur. Gemaakt van hoogwaardig metaal, zijn deze deurbordjes duurzaam en gaan ze lang mee.

Speciaal ontworpen voor volwassenen, zijn deze deurbordjes een stijlvolle en functionele manier om je badkamer te personaliseren. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is geen uitzondering. Met de kleurnaam "Black" voegt dit deurbordje een vleugje elegantie toe aan elke badkamer.

Met de productcode RC27141 is dit deurbordje gemakkelijk te vinden en te bestellen. Of je nu je eigen badkamer wilt opfleuren of op zoek bent naar een uniek cadeau, dit deurbordje is een geweldige keuze. Bestel vandaag nog en geef je badkamer een persoonlijk tintje met deze magnetische deurbordjes voor dames en heren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies