Balvi

Bookmark Psycho Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14.8 cm
Materiaal Nylon
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code 27401

Ben je op zoek naar een unieke boekenlegger die je leeservaring naar een hoger niveau tilt? Dan is de Bookmark Psycho van Balvi precies wat je nodig hebt. Met zijn opvallende zwarte kleur en duurzaam nylon materiaal is deze boekenlegger perfect voor volwassenen die houden van stijl en kwaliteit.

De Bookmark Psycho heeft een breedte van 6 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 14.8 cm, waardoor hij geschikt is voor verschillende boekformaten. Of je nu een roman, een thriller of een non-fictieboek leest, deze boekenlegger past altijd perfect tussen de pagina's.

Met zijn merknaam "Balvi" en productcode "27401" ben je verzekerd van een betrouwbaar en hoogwaardig product. De Bookmark Psycho is niet zomaar een boekenlegger, het is een accessoire dat je leeservaring compleet maakt. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze stijlvolle boekenlegger toe aan je collectie en geniet van een unieke leeservaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies