Balvi

Bookend Romeo and Juliet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 8.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17 cm
Materiaal Metaal
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code 26528

De Bookend Romeo en Juliet is een stijlvolle toevoeging aan je boekenplank. Met een breedte van 10 cm, een diepte van 8.5 cm en een hoogte van 17 cm, biedt deze boekensteun voldoende ondersteuning voor al je favoriete boeken. Gemaakt van hoogwaardig metaal, is deze boekensteun duurzaam en stevig. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en de Bookend Romeo en Juliet is daar geen uitzondering op. Met een elegante zwarte kleur past deze boekensteun perfect in elke interieurstijl. De productcode van dit merk is 26528.

Of je nu een gepassioneerde boekenliefhebber bent of gewoon je boekenplank wilt organiseren, de Bookend Romeo en Juliet is de ideale keuze. Met zijn moderne design en stevige constructie zorgt deze boekensteun ervoor dat je boeken netjes en geordend blijven. Dankzij de volwassen doelgroep is deze boekensteun geschikt voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle oplossing.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies