Balvi

Bookend Psycho Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17 cm
Materiaal Metaal
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code 27034

Met de Bookend Psycho van Balvi voeg je een vleugje duisternis toe aan je boekenplank. Deze stoere boekensteun is perfect voor volwassenen die houden van een unieke en eigenzinnige stijl. Gemaakt van hoogwaardig metaal en met een breedte van 12 cm, diepte van 10 cm en hoogte van 17 cm, is deze boekensteun niet alleen functioneel maar ook een opvallend decoratief item.

De Bookend Psycho is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, waardoor hij moeiteloos past bij elke interieurstijl. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze boekensteun is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 27034 ben je verzekerd van een authentiek en betrouwbaar product.

Of je nu een boekenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek decoratief item, de Bookend Psycho is een must-have voor elke fashion-forward interieurliefhebber. Voeg een vleugje mysterie toe aan je boekenplank en laat je persoonlijkheid stralen met deze opvallende boekensteun.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies