Umbra

Triflora Hanging Planter White Brass

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 63 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 106 cm
Materiaal Metaal
Merk Umbra
Merk kleurnaam White Brass
Merk product code 1011748

Ben je op zoek naar een unieke manier om je planten tentoon te stellen? Dan is de Triflora Hanging Planter van Umbra de perfecte keuze voor jou. Deze hangende bloempot is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een breedte van 63 cm en een hoogte van 106 cm. Met zijn prachtige witte messing kleur voegt deze bloempot een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

De Triflora Hanging Planter is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele manier om hun planten op te hangen. Het merk Umbra staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze bloempot is daar geen uitzondering op. Met zijn unieke productcode 1011748 ben je verzekerd van een authentiek en duurzaam product.

Of je nu een urban jungle wilt creëren in je woonkamer of een vleugje groen wilt toevoegen aan je kantoor, de Triflora Hanging Planter is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geef je planten een nieuwe, opvallende plek om te groeien en te bloeien.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies