Present Time

Wall plant pot Oval wide ceramic matt Olive Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 9.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.8 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Olive Green
Merk product code PT3384
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Wall plant pot Oval wide ceramic matt van Present Time de perfecte keuze. Deze bloempot, gemaakt van hoogwaardig keramiek, heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 9.5 cm en een hoogte van 10.8 cm. De ovale vorm en de matte afwerking geven deze bloempot een moderne uitstraling.

De Wall plant pot Oval wide ceramic matt is geschikt voor volwassenen en past perfect in elke woonruimte. Of je nu een plant wilt toevoegen aan je woonkamer, slaapkamer of kantoor, deze bloempot zal zeker de aandacht trekken. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze bloempot is daar geen uitzondering op. De kleur van de bloempot is Olive Green, wat zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling.

Het artikel wordt geleverd zonder plant, zodat je zelf kunt kiezen welke plant het beste bij jouw interieur past. Met de Wall plant pot Oval wide ceramic matt creëer je eenvoudig een groene en levendige sfeer in je woonruimte. Voeg wat natuurlijke schoonheid toe aan je interieur met deze prachtige bloempot.

Bestel nu de Wall plant pot Oval wide ceramic matt van Present Time en geef je woonruimte een trendy en eigentijdse uitstraling. Deze bloempot is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. Maak een statement met je interieur en geniet van de schoonheid van planten in deze stijlvolle bloempot.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies