Present Time

Wall plant pot Oval wide ceramic matt Dark Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 9.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.8 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Dark Purple
Merk product code PT3384
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Wall plant pot Oval wide ceramic matt van Present Time de perfecte keuze. Deze bloempot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een prachtige donkerpaarse kleur. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 9.5 cm en een hoogte van 10.8 cm, biedt deze pot voldoende ruimte voor je favoriete planten. Let op, de pot wordt geleverd zonder plant.

De Wall plant pot Oval wide ceramic matt is speciaal ontworpen voor volwassenen en past perfect in elke woonkamer. De matte afwerking geeft de pot een moderne uitstraling, terwijl het ovale ontwerp een uniek element toevoegt aan je interieur. Met het merkproductcode PT3384 ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Met deze bloempot van Present Time geef je je woonruimte een trendy en eigentijdse uitstraling. Plaats hem op een plank, tafel of hang hem aan de muur voor een opvallend accent. De Wall plant pot Oval wide ceramic matt is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige decoratie op zichzelf.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies