Present Time

Wall plant pot Globe ceramic matt Ochre yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 14.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.8 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Ochre yellow
Merk product code PT3382
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Wall plant pot Globe ceramic matt van Present Time de perfecte keuze. Deze prachtige bloempot behoort tot de categorie Bloempotten en is gemaakt van hoogwaardig keramiek.

Met een breedte en diepte van 14.5 cm en een hoogte van 9.8 cm, heeft deze pot de ideale afmetingen om je favoriete plant in te plaatsen. Het matte oppervlak geeft de pot een moderne uitstraling, terwijl de merk kleurnaam 'Ochre yellow' een vleugje warmte toevoegt aan je interieur.

De Wall plant pot Globe ceramic matt wordt geleverd zonder plant, zodat je zelf kunt kiezen welke groene toevoeging het beste bij jouw stijl past. Of je nu een minimalistische woonkamer hebt of juist een bohemien sfeer wilt creëren, deze bloempot past perfect bij elke woonruimte.

Met de merk product code PT3382 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat. Present Time staat bekend om hun oog voor detail en hoogwaardige materialen, en dat is zeker terug te zien in deze prachtige bloempot.

Wacht niet langer en voeg een vleugje groen toe aan je woonkamer met de Wall plant pot Globe ceramic matt. Bestel vandaag nog en geniet van een stijlvolle en sfeervolle toevoeging aan je interieur!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies