Present Time

Vase Sparkle Cone Glass Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Black

De Vase Sparkle Cone Glass is een prachtige toevoeging aan onze collectie bloempotten. Met een breedte van 9 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 25 cm, is deze vaas perfect geschikt voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig glas en ontworpen door het merk Present Time, straalt deze vaas elegantie en stijl uit.

De zwarte kleur van deze vaas geeft een moderne en trendy uitstraling aan elk interieur. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of juist een meer uitgesproken stijl, deze vaas past perfect bij elke smaak. Plaats je favoriete bloemen of planten in deze vaas en creëer een prachtig middelpunt in je huis.

Met de Vase Sparkle Cone Glass haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een decoratief kunstwerk. De combinatie van het glas en de unieke vormgeving zorgt voor een speels en sprankelend effect. Deze vaas is een must-have voor iedereen die houdt van design en kwaliteit.

Bestel vandaag nog de Vase Sparkle Cone Glass en geef je interieur een stijlvolle upgrade. Deze vaas zal zeker de aandacht trekken en een eyecatcher zijn in elke ruimte. Voeg een vleugje glamour toe aan je huis met deze prachtige bloempot van Present Time.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies