Present Time

Vase Sparkle Cone Glass Sand Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Sand Brown

Op zoek naar een unieke en sprankelende toevoeging aan je interieur? Dan is de Vase Sparkle Cone Glass van Present Time de perfecte keuze voor jou. Deze prachtige vaas behoort tot de categorie Bloempotten en is gemaakt van hoogwaardig glas. Met een breedte van 9 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 25 cm, heeft deze vaas de ideale afmetingen om je favoriete bloemen en planten te laten stralen.

De Vase Sparkle Cone Glass is ontworpen voor volwassenen die houden van stijlvolle en eigentijdse interieuraccessoires. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze vaas is daar geen uitzondering op. Met zijn zandbruine kleur voegt hij een warme en natuurlijke uitstraling toe aan elke ruimte.

Of je nu een minimalistische, Scandinavische of bohemien stijl hebt, deze vaas past perfect bij elke interieurstijl. Plaats hem op een salontafel, vensterbank of dressoir en laat hem het middelpunt van de aandacht zijn. De Vase Sparkle Cone Glass is niet alleen een functioneel item, maar ook een prachtig decoratief element dat je huis een vleugje elegantie geeft.

Wacht niet langer en geef je interieur een sprankelende upgrade met de Vase Sparkle Cone Glass van Present Time. Bestel nu en geniet van de schoonheid en charme die deze vaas met zich meebrengt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies