Present Time

Vase Sparkle Bottle Glass Sand Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20.5 cm
Materiaal Glas
Merk Present Time
Merk kleurnaam Sand Brown

Op zoek naar een unieke toevoeging aan je interieur? Dan is de Vase Sparkle Bottle Glass van Present Time echt iets voor jou! Deze prachtige vaas behoort tot de categorie Bloempotten en is gemaakt van hoogwaardig glas. Met een breedte van 7 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 20.5 cm is deze vaas perfect geschikt voor volwassenen.

Wat deze vaas echt bijzonder maakt, is de merk kleurnaam: Sand Brown. Deze warme en stijlvolle kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Of je nu een moderne of klassieke stijl hebt, deze vaas past perfect bij elke inrichting.

De Vase Sparkle Bottle Glass is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een functioneel item. Gebruik het om je favoriete bloemen of planten tentoon te stellen en creëer een levendige sfeer in je huis. De vaas is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familieleden die dol zijn op interieurdesign.

Wacht niet langer en voeg een vleugje glamour toe aan je interieur met de Vase Sparkle Bottle Glass van Present Time. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid en functionaliteit van deze unieke vaas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies