Present Time

Vase Geo King Polyresin White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 32 cm
Materiaal Polyresin
Merk Present Time
Merk kleurnaam White

Op zoek naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Vase Geo King Polyresin van Present Time de perfecte keuze. Deze prachtige vaas behoort tot de categorie Vazen en is gemaakt van hoogwaardig Polyresin materiaal.

Met een breedte van 14 cm, een diepte van 14 cm en een indrukwekkende hoogte van 32 cm, is deze vaas een opvallend decoratief item dat direct de aandacht trekt. Het moderne ontwerp en de strakke lijnen geven een eigentijdse uitstraling aan elke ruimte.

De Vase Geo King Polyresin is geschikt voor volwassenen en past perfect in verschillende interieurstijlen. De witte kleur van het merk Present Time voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan je huis.

Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor, deze vaas zal zeker de show stelen. Creëer een prachtig arrangement met bloemen of laat de vaas op zichzelf stralen als een minimalistisch kunstwerk.

Voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Vase Geo King Polyresin van Present Time. Bestel nu en geef je huis een trendy en eigentijdse uitstraling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies