Present Time

Plant Pot Speckles Cap Ceremic Clay Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Clay Brown

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Plant Pot Speckles Cap Ceremic een absolute must-have. Deze prachtige bloempot behoort tot de categorie Bloempotten en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 14 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 13 cm, heeft deze pot de ideale afmetingen voor jouw favoriete planten.

De Plant Pot Speckles Cap Ceremic is gemaakt van hoogwaardig keramiek, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het merk Present Time staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze bloempot is daar geen uitzondering op. De kleur Clay Brown geeft de pot een natuurlijke en warme uitstraling, waardoor hij perfect past bij verschillende interieurstijlen.

Met de Plant Pot Speckles Cap Ceremic geef je jouw planten een prachtige plek om te groeien en te bloeien. Plaats hem op een vensterbank, een bijzettafel of een plank en geniet van de schoonheid die deze pot toevoegt aan jouw interieur. Bestel vandaag nog en geef jouw planten de aandacht die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies