Present Time

Plant Pot Speckled Cup Ceremic Clay Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13.5 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Clay Brown

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Plant Pot Speckled Cup Ceremic van Present Time precies wat je nodig hebt. Deze prachtige bloempot behoort tot de categorie Bloempotten en is perfect voor volwassenen.

Met een breedte van 14 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 13.5 cm is deze keramieken bloempot van Present Time ideaal voor het huisvesten van je favoriete planten. Het materiaal, keramiek, zorgt voor een duurzame en hoogwaardige kwaliteit.

De Plant Pot Speckled Cup Ceremic is uitgevoerd in de kleur Clay Brown, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Deze bloempot is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig decoratief element in je interieur.

Met de Plant Pot Speckled Cup Ceremic van Present Time haal je een trendy en kwalitatieve bloempot in huis. Voeg een vleugje stijl toe aan je interieur en geef je planten een mooie plek om te groeien en te bloeien.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies