Present Time

Plant pot Mask long glazed Dark brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17.2 cm
Diepte 16.2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 27.2 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam Dark brown
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Plant pot Mask long glazed van Present Time de perfecte keuze. Deze prachtige bloempot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een donkerbruine kleur, waardoor hij moeiteloos past bij elk interieur.

Met een breedte van 17.2 cm, een diepte van 16.2 cm en een hoogte van 27.2 cm biedt deze bloempot voldoende ruimte voor je favoriete planten. Let op, de plant wordt niet meegeleverd. Dit geeft je de vrijheid om zelf de perfecte plant uit te kiezen die past bij jouw stijl en smaak.

De Plant pot Mask long glazed is speciaal ontworpen voor dames en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die je woonkamer binnenkomt. Plaats deze bloempot in je woonkamer en creëer een gezellige en sfeervolle ambiance.

Voeg een vleugje elegantie toe aan je woonruimte met deze prachtige Plant pot Mask long glazed van Present Time. Bestel nu en geef je interieur een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies