Present Time

Plant pot Male polyresin Terracotta Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20.5 cm
Materiaal Polyresin
Merk Present Time
Merk kleurnaam Terracotta Orange
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Plant pot Male polyresin van Present Time de perfecte keuze. Deze bloempot behoort tot de categorie Bloempotten en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 19.5 cm en een hoogte van 20.5 cm is deze pot ideaal voor het huiselijk interieur. Gemaakt van hoogwaardig polyresin materiaal, straalt deze pot duurzaamheid en kwaliteit uit.

De Plant pot Male polyresin is verkrijgbaar in de prachtige kleur Terracotta Orange, wat een warme en trendy uitstraling geeft aan elke woonruimte. Plaats deze pot in je woonkamer en geniet van de levendigheid die het brengt.

Met het merk Present Time ben je verzekerd van een product dat met zorg en oog voor detail is ontworpen. Laat je interieur stralen met deze unieke bloempot en geef je planten een stijlvolle thuisbasis.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies