Present Time

Hanging pot Unique large glazed green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13.4 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam green
Merk product code PT3607
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een unieke grote geglazuurde hangpot? Dan is de Hanging pot Unique large glazed van Present Time precies wat je nodig hebt! Met een breedte en diepte van 17 cm en een hoogte van 13.4 cm, is deze pot perfect voor volwassenen die hun woonkamer willen opfleuren. Gemaakt van hoogwaardig keramiek en verkrijgbaar in een prachtige groene kleur, voegt deze pot een vleugje stijl toe aan elke ruimte.

De Hanging pot Unique large glazed wordt geleverd zonder plant, maar maak je geen zorgen, je kunt gemakkelijk je favoriete plant toevoegen om een levendige sfeer te creëren. Of je nu een kleine kamerplant of een kleurrijke bloem wilt toevoegen, deze pot biedt voldoende ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten.

Met zijn moderne ontwerp en duurzame constructie is deze hangpot een geweldige aanvulling op je interieur. Of je nu een minimalistische woonkamer hebt of een eclectische stijl, de Hanging pot Unique large glazed past perfect bij elke inrichting. Het is tijd om je groene vingers te laten zien en je huis te transformeren met deze prachtige hangpot van Present Time.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies