Present Time

Hanging pot Skittle small marble print White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12.2 cm
Diepte 12.2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam White
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer? Dan is de Hanging pot Skittle small marble print van Present Time de perfecte keuze. Met zijn moderne ontwerp en marmeren print brengt deze hangende pot een vleugje elegantie in elke ruimte.

Deze hangende pot behoort tot de categorie Bloempotten en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte en diepte van 12.2 cm en een hoogte van 9.5 cm, heeft deze pot de ideale afmetingen om je favoriete planten te huisvesten.

Gemaakt van hoogwaardig keramiek, straalt deze pot kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Present Time staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap en dit product is daar geen uitzondering op. De witte kleur van de pot voegt een vleugje verfijning toe aan je interieur.

Of je nu een moderne woonkamer hebt of een meer klassieke inrichting, deze hangende pot past perfect bij elke stijl. Plaats hem in je woonkamer en geniet van de prachtige combinatie van functionaliteit en design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies