Present Time

Hanging pot Skittle ceramic Leather cord matt white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Materiaal Keramiek
Merk Present Time
Merk kleurnaam matt white
Size info Dit artikel wordt zonder plant geleverd
Woonruimte Woonkamer

De Hanging pot Skittle ceramic Leather cord is een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met een breedte van 15 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 15 cm, is deze pot perfect voor het ophangen van je favoriete planten in de woonkamer. Gemaakt van hoogwaardig keramiek en voorzien van een leren koord, straalt deze pot kwaliteit en elegantie uit.

De Hanging pot Skittle ceramic Leather cord is speciaal ontworpen voor dames die houden van een moderne en trendy uitstraling in hun woonruimte. Het merk Present Time staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze pot is daar geen uitzondering op. Met de matte witte kleur voegt deze pot een vleugje verfijning toe aan elke kamer.

Let op: de Hanging pot Skittle ceramic Leather cord wordt geleverd zonder plant. Dit geeft je de vrijheid om je eigen favoriete plant toe te voegen en de pot helemaal naar jouw smaak in te richten. Creëer een groene oase in je woonkamer en geniet van de rustgevende sfeer die planten met zich meebrengen.

Haal nu de Hanging pot Skittle ceramic Leather cord in huis en geef je interieur een trendy upgrade. Bestel vandaag nog en geniet van de kwaliteit en stijl die deze pot te bieden heeft. Maak je woonkamer compleet met deze prachtige toevoeging aan je interieur.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies