Balvi

Flower Pot Painty Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11.4 cm
Materiaal Keramiek
Merk Balvi
Merk kleurnaam Yellow
Merk product code 27513
Woonruimte Woonkamer

Op zoek naar een unieke en kleurrijke toevoeging voor je woonkamer? Dan is de Flower Pot Painty van Balvi precies wat je nodig hebt! Deze prachtige bloempot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een breedte van 10 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 11.4 cm. De levendige gele kleur van deze bloempot zal zeker de aandacht trekken en een vrolijke sfeer creëren in elke ruimte.

De Flower Pot Painty is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en trendy toevoeging aan hun interieur. Het merk Balvi staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze bloempot is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 27513 ben je verzekerd van een uniek en authentiek item dat je nergens anders zult vinden.

Of je nu een ervaren plantenliefhebber bent of net begint met je groene avontuur, deze bloempot is geschikt voor iedereen. Plaats hem op een vensterbank, salontafel of bijzettafel en geef je woonkamer een frisse en levendige uitstraling. De Flower Pot Painty is een must-have voor elke interieurliefhebber!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies