Zusss

Katoenen Shopper Met Print Zand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 37 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 47 cm
Materiaal Katoen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zand
Merk product code 0206-003
Opberg opties 2 open binnenvakken
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Geen sluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Katoenen Shopper Met Print van Zusss perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 37 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 47 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt de tas zacht en comfortabel aan.

Het merk Zusss staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Katoenen Shopper Met Print is uitgevoerd in de kleur zand, wat zorgt voor een tijdloze en trendy uitstraling.

De tas is voorzien van 2 open binnenvakken, waardoor je je spullen gemakkelijk kunt organiseren. Daarnaast heeft de tas een afneembare schouderband, zodat je kunt kiezen hoe je hem draagt.

Met een type sluiting van geen sluiting, kun je snel en gemakkelijk bij je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Katoenen Shopper Met Print is de ideale metgezel.

Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse outfit met de Katoenen Shopper Met Print van Zusss!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies