Zusss

Grote Boodschappentas I Like You Zand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 56 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 35 cm
Materiaal Katoen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zand
Merk product code 0207-062
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Geen sluiting

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle schoudertas? Dan is de Grote Boodschappentas I Like You van Zusss precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 56 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 35 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig katoen. Het materiaal voelt zacht aan en zorgt ervoor dat de tas comfortabel te dragen is. De afneembare schouderband geeft je de mogelijkheid om de tas op verschillende manieren te dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit.

Met de Grote Boodschappentas I Like You van Zusss ben je niet alleen praktisch, maar ook modieus. De tas is uitgevoerd in een trendy zandkleur, wat perfect past bij elke outfit. Het merk Zusss staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze tas is daar geen uitzondering op. De tas heeft geen sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen.

Of je nu gaat winkelen, naar je werk gaat of een dagje uit bent, de Grote Boodschappentas I Like You van Zusss is de ideale metgezel. Bestel hem vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies