Tommy Hilfiger

Tjw Beach Summer Tote Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 35 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Nylon
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Black
Merk product code AW0AW14583
Type sluiting Geen sluiting

Op zoek naar de perfecte strandtas voor deze zomer? Dan is de Tjw Beach Summer Tote van Tommy Hilfiger precies wat je nodig hebt! Deze schoudertas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 35 cm. Met zijn ruime formaat biedt deze tas voldoende ruimte voor al je strandbenodigdheden.

Wat deze tas extra bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled nylon. Tommy Hilfiger staat bekend om zijn duurzame aanpak en deze tas is daar een perfect voorbeeld van. Niet alleen draag je bij aan een beter milieu, maar je ziet er ook nog eens stijlvol uit met de zilverkleurige hardware.

De Tjw Beach Summer Tote heeft geen sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen. De zwarte kleur geeft de tas een tijdloze uitstraling en past perfect bij elke zomerse outfit. Met de merkproductcode AW0AW14583 weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger-product in handen hebt.

Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat shoppen of gewoon een trendy tas nodig hebt, de Tjw Beach Summer Tote is de ideale keuze. Bestel nu en maak je zomer compleet met deze must-have accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies