Tinne + Mia

Feel Good Bag Just Breathe Orchid Bloom

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Tinne + Mia
Merk kleurnaam Orchid Bloom
Merk product code 1502160
Type sluiting Geen sluiting

De Feel Good Bag Just Breathe is een schoudertas van Tinne + Mia, speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 41 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De tas heeft een inhoud van 14 liter, dus je kunt gemakkelijk al je essentials meenemen.

Gemaakt van vegan kunstleer, voelt deze tas niet alleen goed aan, maar is hij ook nog eens milieuvriendelijk. De zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het geheel. De tas heeft geen sluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

De Feel Good Bag Just Breathe is verkrijgbaar in de kleur Orchid Bloom. Deze kleur is zorgvuldig gekozen door Tinne + Mia en voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit. Met de merkproductcode 1502160 weet je zeker dat je een authentiek product van Tinne + Mia in handen hebt.

Of je nu op weg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Feel Good Bag Just Breathe is de perfecte metgezel. Met zijn ruime formaat en stijlvolle design is deze tas een must-have voor elke fashionista. Bestel nu en voel je goed met de Feel Good Bag Just Breathe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies