Tinne + Mia

Feel Good Bag Give Love Blush

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Tinne + Mia
Merk kleurnaam Blush
Merk product code 1502198
Type sluiting Geen sluiting

De Feel Good Bag Give Love is een schoudertas voor dames van het merk Tinne + Mia. Met zijn afmetingen van 36 cm breed, 10 cm diep en 41 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De tas is gemaakt van vegan kunstleer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De kleur van deze tas is blush, wat perfect past bij elke outfit.

Deze tas heeft geen sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Met een volume van 14 liter kun je al je benodigdheden meenemen, of het nu gaat om je dagelijkse essentials of om wat extra items voor een dagje uit. De Feel Good Bag Give Love is niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement.

Met de merkproductcode 1502198 weet je zeker dat je een authentiek product van Tinne + Mia in handen hebt. Deze tas is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waardoor het een duurzame en hoogwaardige keuze is. Of je nu op zoek bent naar een tas voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, de Feel Good Bag Give Love is de perfecte metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies