The Little Green Bag

Allium Shopper olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 35 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam olive
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 9 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Allium Shopper van The Little Green Bag perfect voor jou! Deze tas behoort tot de categorie "Schoudertassen" en is speciaal ontworpen voor dames.

De Allium Shopper heeft een afmeting van 31 cm breed, 9 cm diep en 35 cm hoog, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden. Het zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne uitstraling, terwijl het gebruik van hoogwaardig leer zorgt voor duurzaamheid en een luxe gevoel.

Met 3 binnenvakken met ritssluiting en 4 open binnenvakken biedt deze tas talloze opbergmogelijkheden. Of je nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere essentials wilt meenemen, je kunt alles georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden.

De Allium Shopper heeft een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft deze tas een volume van 9 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden zonder dat de tas te zwaar wordt.

De Allium Shopper is verkrijgbaar in de kleur "olive" van het merk The Little Green Bag. Met zijn combinatie van functionaliteit, stijl en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor elke modebewuste vrouw!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies