Ted Baker

Reptcon Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Materiaal Polyamide
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 253519
Type sluiting Geen sluiting

Op zoek naar een trendy schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Maak kennis met Reptcon, een stijlvolle schoudertas van het bekende merk Ted Baker. Met zijn afmetingen van 25 cm breed, 12 cm diep en 25 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Reptcon is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een praktische en modieuze tas. Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, is deze tas duurzaam en waterbestendig, waardoor hij perfect is voor alle weersomstandigheden.

Met zijn elegante zwarte kleur en het kenmerkende merklogo van Ted Baker, straalt Reptcon stijl en klasse uit. De tas is voorzien van een handige sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Met de productcode 253519 is Reptcon een must-have accessoire voor elke fashionista. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze schoudertas is de perfecte metgezel.

Wacht niet langer en voeg Reptcon toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies