Ted Baker

Nish Soft Grainy Leather Tote Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 13.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Black
Merk product code 267345
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Nish Soft Grainy Leather Tote Bag van Ted Baker is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met zijn tijdloze zwarte kleur en goudkleurige hardware is deze tas een echte blikvanger.

Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt deze tas duurzaamheid en een luxe uitstraling. De afmetingen van 38 cm breed, 13.5 cm diep en 30.5 cm hoog maken het de perfecte maat voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Nish Soft Grainy Leather Tote Bag is voorzien van een afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor de handvatten of de schouderband, deze tas biedt ultiem draagcomfort.

Met een ritssluiting als type sluiting, blijven je spullen veilig opgeborgen. Daarnaast beschikt de tas over handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Zo kun je al je essentials georganiseerd houden.

De Nish Soft Grainy Leather Tote Bag is een echte eyecatcher die elke outfit compleet maakt. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies