Ted Baker

Nikicon Pale Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 24 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Pale Pink
Merk product code 253164
Type sluiting Geen sluiting
Volume 7 l

Op zoek naar een trendy schoudertas die perfect is voor dames? Maak kennis met de Nikicon schoudertas van Ted Baker. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 24 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

De Nikicon schoudertas is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook lang meegaat. De tas is verkrijgbaar in de prachtige kleur Pale Pink, wat perfect past bij elke outfit. Met de handige geen sluiting kun je gemakkelijk bij je spullen, terwijl het volume van 7 liter voldoende ruimte biedt voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met de Nikicon schoudertas van Ted Baker ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan. Bestel vandaag nog en voeg deze must-have tas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies