Shabbies

Shoppingbag Vegetable Tanned Leather Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Shabbies
Merk kleurnaam Green
Merk product code 283020052
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Shoppingbag Vegetable Tanned Leather van Shabbies is een stijlvolle schoudertas voor dames. Gemaakt van hoogwaardig leer, heeft deze tas een afmeting van 34 cm breed, 15 cm diep en 40 cm hoog. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Met een verstelbare en afneembare schouderband biedt deze tas veel draagopties. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een open binnenvak en een open buitenvak, waardoor je gemakkelijk georganiseerd kunt blijven.

Deze Shoppingbag is verkrijgbaar in de kleur Green, wat perfect past bij elke outfit. Met de merkproductcode 283020052 weet je dat je een authentiek Shabbies-item in handen hebt.

Of je nu een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, de Shoppingbag Vegetable Tanned Leather is de ideale metgezel. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies