Sandqvist

Albin Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 44 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 36 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Sandqvist
Merk kleurnaam Black
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Geen sluiting
Volume 45 l

Maak kennis met de Albin schoudertas van Sandqvist, een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 44 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 36 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het volume van 45 liter zorgt ervoor dat je al je essentials moeiteloos kunt meenemen.

De Albin schoudertas is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het zwarte hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort. Met het ontbreken van een sluiting is deze tas gemakkelijk toegankelijk en perfect voor dagelijks gebruik.

Met het merk Sandqvist weet je dat je kwaliteit en stijl in handen hebt. De Albin schoudertas in de kleur Black is een tijdloze keuze die moeiteloos past bij elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, deze tas is de ideale metgezel.

Laat jezelf zien als een modebewuste volwassene met oog voor duurzaamheid. Kies voor de Albin schoudertas van Sandqvist en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en milieuvriendelijkheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies