Reisenthel

Shopper XL Viola Mauve

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 68 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 45.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Viola Mauve
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 35 l

De Shopper XL is een ruime en stijlvolle shopper van het merk Reisenthel. Met een breedte van 68 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 45.5 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. De tas is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft een inhoud van 35 liter.

De Shopper XL is ontworpen voor volwassenen en heeft een opvallende kleur genaamd Viola Mauve. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft de tas een handig binnenvak met ritssluiting voor het organiseren van kleine items.

Of je nu gaat winkelen, naar het strand gaat of gewoon een dagje uit bent, de Shopper XL is de perfecte metgezel. Met zijn ruime volume en praktische opbergopties, kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen. Kies voor stijl en functionaliteit met de Shopper XL!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies