Reisenthel

Shopper XL Twist Ocean

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 68 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 45.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Ocean
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 35 l

De Shopper XL van Reisenthel is een ruime en stijlvolle shopper voor volwassenen. Met een breedte van 68 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 45.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze shopper niet alleen praktisch maar ook milieuvriendelijk.

De Shopper XL is uitgevoerd in de kleur Twist Ocean, wat zorgt voor een frisse en trendy uitstraling. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en niet kunnen uitvallen. Daarnaast heeft deze shopper ook een handig binnenvak met ritssluiting, waarin je kleine items kunt opbergen.

Met een volume van 35 liter biedt de Shopper XL voldoende ruimte voor al je boodschappen, strandspullen of andere benodigdheden. Of je nu een dagje gaat shoppen, naar het strand gaat of gewoon een ruime tas nodig hebt, deze shopper is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies