Reisenthel

Shopper E1 black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 50 cm
Diepte 16.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle schoudertas? Dan is de Shopper E1 van Reisenthel de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 50 cm, een diepte van 16.5 cm en een hoogte van 26.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat, deze tas is geschikt voor volwassenen in elke situatie.

De Shopper E1 is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de kleur zwart is hij tijdloos en past hij bij elke outfit en gelegenheid.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de handige opbergopties. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, zodat je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Of het nu je portemonnee, telefoon of sleutels zijn, je hebt altijd alles bij de hand. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles goed beschermd blijft en niet zomaar uit de tas kan vallen.

Met een volume van 20 liter biedt de Shopper E1 voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu boodschappen doet, naar je werk gaat of een dagje uit gaat, je kunt alles gemakkelijk meenemen in deze tas. Hij is comfortabel om te dragen en past perfect bij jouw actieve levensstijl.

Kortom, de Shopper E1 van Reisenthel is de ideale schoudertas voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Met zijn ruime formaat, handige opbergopties en hoogwaardige materialen zal deze tas zeker aan al je verwachtingen voldoen. Bestel hem nu en maak je dagelijkse leven een stuk gemakkelijker en modieuzer!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies