MATT NAT

Schelp Arbor Tote Bag Pecan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 45.7 cm
Diepte 16.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 33 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal PVB
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Pecan
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Arbor
Type sluiting Magneetsluiting

De Schelp Arbor Tote Bag is een prachtige schoudertas voor dames. Met een breedte van 45.7 cm, een diepte van 16.5 cm en een hoogte van 33 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig PVB-materiaal, is deze tas niet alleen stijlvol maar ook duurzaam. Het merk Matt Nat staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. De kleur van deze tas is Pecan, wat een warme en tijdloze uitstraling geeft.

De Schelp Arbor Tote Bag heeft handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je waardevolle spullen veilig en georganiseerd houden. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je tas gemakkelijk toegankelijk is, terwijl je toch je spullen veilig kunt bewaren.

De Arbor-serie van Matt Nat staat bekend om zijn moderne en minimalistische ontwerpen. De Schelp Arbor Tote Bag is geen uitzondering. Met zijn strakke lijnen en tijdloze uitstraling is deze tas perfect voor elke gelegenheid.

Als je op zoek bent naar een schoudertas die zowel praktisch als stijlvol is, dan is de Schelp Arbor Tote Bag de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige tas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies