MATT NAT

Curb Vintage Tote Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Curb
Type sluiting Ritssluiting
Volume 22 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Curb Vintage Tote Bag van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Schoudertassen en heeft een tijdloos ontwerp dat moeiteloos past bij elke outfit.

Met een breedte van 38 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 37 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het 13 inch laptopvak zorgt ervoor dat je je laptop veilig kunt meenemen, terwijl het 1 binnenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt voor kleinere items.

De Curb Vintage Tote Bag is gemaakt van vegan kunstleer, waardoor het een duurzame en diervriendelijke keuze is. Het merk Matt Nat staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de kleur van deze tas is tijdloos zwart.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, waar je ook naartoe gaat.

Met een volume van 22 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials, of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon een stijlvolle toevoeging aan je outfit wilt.

Kies voor de Curb Vintage Tote Bag en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel nu en maak een statement met deze prachtige schoudertas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies