DSTRCT

Portland Road Shopper M Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Suède
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Khaki
Merk product code 126340
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Niet verstelbaar en niet afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Portland Road Shopper M is een stijlvolle schoudertas voor dames. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 31 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, is deze tas zowel duurzaam als luxueus. Het merk DSTRCT staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de tas is khaki, wat een trendy en veelzijdige keuze is.

Met verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, kun je je spullen georganiseerd houden. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig op zijn plaats blijft.

De schouderband van deze tas is niet verstelbaar en niet afneembaar, waardoor het dragen comfortabel en gemakkelijk is. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit, de Portland Road Shopper M is de perfecte metgezel.

Voeg een vleugje stijl toe aan je outfit met deze prachtige schoudertas. Bestel nu en geniet van de functionaliteit en elegantie die de Portland Road Shopper M te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies