DSTRCT

Portland Road Shopper L Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 39 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Khaki
Merk product code 126240
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Portland Road Shopper L van DSTRCT precies wat je nodig hebt. Met zijn ruime afmetingen van 39 cm breed, 8 cm diep en 31 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Deze schoudertas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een trendy khaki kleur, wat zorgt voor een modieuze uitstraling. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig leer, is de Portland Road Shopper L niet alleen duurzaam, maar ook luxueus. Het materiaal voelt zacht aan en geeft de tas een luxe uitstraling. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en gemakkelijk toegang krijgen tot je persoonlijke bezittingen.

Deze tas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Portland Road Shopper L is de ideale metgezel. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit zal deze schoudertas zeker indruk maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies