DSTRCT

Harrington Road Shopper Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 35 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk DSTRCT
Merk kleurnaam Khaki
Merk product code 354130
Type sluiting Ritssluiting

De Harrington Road Shopper is een stijlvolle schoudertas van het merk DSTRCT. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een afmeting van 26 cm breed, 11 cm diep en 35 cm hoog. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware voor een moderne uitstraling. Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk en veilig afsluiten. De kleur van deze tas is khaki, zoals aangegeven door het merk.

Met de Harrington Road Shopper kun je al je benodigdheden op een trendy en georganiseerde manier meenemen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas biedt voldoende ruimte voor al je essentials. Het tijdloze ontwerp en de duurzame materialen zorgen ervoor dat je lang van deze tas kunt genieten.

Deze schoudertas is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. De khaki kleur geeft een trendy touch aan je outfit en past perfect bij verschillende stijlen. Of je nu een casual look wilt creëren of juist een meer formele uitstraling wilt, deze tas is veelzijdig en past bij elke gelegenheid.

Met de Harrington Road Shopper van DSTRCT ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan. Bestel deze prachtige tas vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies