Deus

Classics Tote Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 39.5 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 34 cm
Materiaal Katoen
Merk Deus
Merk kleurnaam Black
Merk product code DMP77431
Type sluiting Geen sluiting
Volume 14 l

De Classics Tote van Deus is een tijdloze schoudertas voor volwassenen. Met een breedte van 39.5 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 34 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit.

Het merk Deus staat bekend om zijn stijlvolle en trendy producten, en de Classics Tote is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Black" en de productcode DMP77431, is deze tas een echte eyecatcher. Het ontwerp heeft geen sluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Met een volume van 14 liter biedt de Classics Tote voldoende ruimte voor al je essentiële items, of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit gaat of gewoon een casual outfit wilt completeren. Deze schoudertas is de perfecte mix van functionaliteit en stijl.

Of je nu een fashionista bent die altijd op zoek is naar de nieuwste trends, of gewoon iemand die op zoek is naar een praktische en veelzijdige tas, de Classics Tote van Deus is een must-have accessoire. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies