Cowboysbag

Shopper Dromore Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 35 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 3163
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stoere schoudertas die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Shopper Dromore van Cowboysbag precies wat je zoekt! Deze schoudertas is gemaakt van hoogwaardig leer in een prachtige cognackleur, waardoor hij een tijdloze en trendy uitstraling heeft.

Met een breedte van 28 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 35 cm biedt de Shopper Dromore voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de ideale metgezel.

De Shopper Dromore is speciaal ontworpen voor dames en heeft een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne touch en de ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, zijn de opbergmogelijkheden. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en maar liefst drie open binnenvakken. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd en binnen handbereik houden.

Met de Shopper Dromore van Cowboysbag maak je een fashion statement en ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Bestel hem nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze geweldige schoudertas!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies