Cowboysbag

Bag Karr Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3049
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

De Bag Karr is een stoere schoudertas voor dames van het merk Cowboysbag. Gemaakt van echt leer, heeft deze tas een zwarte kleur die perfect past bij elke outfit. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 37 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Deze tas heeft zilverkleurige hardware die een vleugje elegantie toevoegt aan het stoere ontwerp. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor comfort en veelzijdigheid. Met een ritssluiting is je tas altijd veilig en gemakkelijk toegankelijk.

De Bag Karr heeft verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt.

Met een volume van 11 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials, of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon onderweg bent. Of je nu een stoere look wilt creëren of je outfit wilt completeren, de Bag Karr is de perfecte keuze.

Met de Bag Karr van Cowboysbag ben je altijd stijlvol en georganiseerd onderweg. Bestel nu en voeg deze prachtige schoudertas toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies