Calvin Klein

Shopper Medium Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 37 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 29 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code K60K607802
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische shopper? Dan is de Shopper Medium van Calvin Klein perfect voor jou! Deze shopper behoort tot de categorie Shoppers en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 37 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Shopper Medium is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan en heeft een prachtige zwarte kleur. De goudkleurige hardware geeft de tas een luxe uitstraling. Het merk Calvin Klein staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in deze shopper. De merkproductcode K60K607802 zorgt ervoor dat je altijd de originele Calvin Klein kwaliteit in handen hebt.

Wat deze shopper extra handig maakt, zijn de opbergopties. De tas heeft een binnenvak met ritssluiting, waarin je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast zijn er ook nog twee open binnenvakken waarin je bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee kunt bewaren. Zo blijft alles georganiseerd en binnen handbereik.

De Shopper Medium sluit met een ritssluiting, waardoor je spullen altijd veilig zijn. Met een inhoud van 13 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze shopper is de perfecte metgezel.

Met de Shopper Medium van Calvin Klein ben je niet alleen praktisch, maar ook modieus onderweg. Bestel deze trendy shopper vandaag nog en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies