Calvin Klein

Ck Must Shopper Md Ck Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 27 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Ck Black
Merk product code K60K609874
Type sluiting Ritssluiting
Volume 10 l

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Ck Must Shopper Md van Calvin Klein de ideale keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 10 cm diep en 27 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

Deze schoudertas is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen trendy is, maar ook duurzaam. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de tas lang meegaat.

De Ck Must Shopper Md heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Met een volume van 10 liter kun je al je benodigdheden moeiteloos meenemen, of het nu gaat om je portemonnee, telefoon, make-up of andere persoonlijke items.

Calvin Klein staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en de Ck Must Shopper Md is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Ck Black" en de merkproductcode "K60K609874" straalt deze tas elegantie en klasse uit.

Wacht niet langer en voeg deze trendy en milieuvriendelijke schoudertas toe aan je collectie. Bestel nu de Ck Must Shopper Md van Calvin Klein en geniet van stijlvol gemak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies