Unisa

Zdream Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Textiel
Merk Unisa
Merk kleurnaam Black
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor elke gelegenheid? Dan is de Zdream handtas van Unisa precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 22 cm breed, 7 cm diep en 10 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Zdream handtas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen.

Wat deze handtas echt bijzonder maakt, is het goudkleurige hardware detail. Dit geeft de tas een luxe uitstraling en voegt een vleugje glamour toe aan je outfit.

De Zdream handtas is gemaakt van hoogwaardig textiel en heeft een inhoud van 1 liter. Het merk Unisa staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op.

De kleur van de Zdream handtas is zwart, wat tijdloos en veelzijdig is. Of je nu naar een feestje gaat of naar kantoor, deze tas past bij elke outfit en voegt een vleugje elegantie toe aan je look.

Wacht niet langer en voeg de Zdream handtas van Unisa toe aan je collectie. Bestel hem nu en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies