The Little Green Bag

Lorelei Laptop Tote 15.6 Inch mauve

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam mauve
Opberg opties 5 binnenvakken met ritssluiting, 6 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

De Lorelei Laptop Tote 15.6 Inch is een stijlvolle schoudertas voor dames van het merk The Little Green Bag. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 13 cm diep en 30 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het ontwerp.

Deze tas is speciaal ontworpen met een apart laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15.6 inch. Zo kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit.

Met 5 binnenvakken met ritssluiting en 6 open binnenvakken biedt de Lorelei Laptop Tote voldoende opbergmogelijkheden voor al je spullen. Of het nu gaat om je telefoon, portemonnee, sleutels of andere persoonlijke items, je kunt ze gemakkelijk georganiseerd houden.

De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor extra draagcomfort en flexibiliteit. Je kunt de tas dragen zoals jij dat wilt - over je schouder of in je hand. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen blijven, waar je ook naartoe gaat.

Met een volume van 15 liter is deze tas perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of vrije tijd is. De Lorelei Laptop Tote 15.6 Inch in de kleur 'mauve' is een trendy en praktische keuze voor elke moderne vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies