Shabbies

Shoulderbag Soft Nappa Leather Light Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 27.5 cm
Materiaal Leer
Merk Shabbies
Merk kleurnaam Light Grey
Merk product code 232020045
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas? Dan is de Shoulderbag Soft Nappa Leather van Shabbies echt iets voor jou! Deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een breedte van 25 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 27.5 cm. Met zijn lichtgrijze kleur is deze tas een echte eyecatcher.

De Shoulderbag Soft Nappa Leather is speciaal ontworpen voor dames. Het heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas één binnenvak met ritssluiting, zodat je je essentials georganiseerd kunt houden.

Met de merkproductcode 232020045 weet je zeker dat je een authentiek Shabbies-product in handen hebt. De tas is niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement. Het merk Shabbies staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Shoulderbag Soft Nappa Leather toe aan je collectie. Bestel hem nu en maak je outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies