Nunoo

Honey New Zealand Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 16 cm
Materiaal Leer
Merk Nunoo
Merk kleurnaam Black
Merk product code 77315
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor volwassenen? Dan is de Honey New Zealand van Nunoo precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 16 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en duurzaamheid uit.

De Honey New Zealand is uitgerust met een handige magneetsluiting, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast heeft deze tas verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

Met de merknaam "Black" en de productcode "77315" straalt de Honey New Zealand van Nunoo een tijdloze elegantie uit. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel. Combineer hem met elke outfit en voeg een vleugje stijl toe aan je look.

Wacht niet langer en voeg de Honey New Zealand schoudertas van Nunoo toe aan je collectie. Bestel hem nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies